5* hotell i Lübeck!

Lübeck
5* hotell i Lübeck!

Tyskland | Julemarked i Lübeck | Buss | Risdal Touring

KUN 6.470,- per pers.
Når
26.-30 november
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

En tur til Lübeck på julemarked vil vi kalle oppskriften på julestemning. Byen har mange koselige julemarkeder man kan besøke og vi bor på byens flotteste hotell; Radisson Blu Senator med hele 5*. Hotellet ligger perfekt til med gangavstand til alle julemarkeder i byen. Her finner vi flotte boder med kaker, glühwein og fremfor alt; marsipan! Ekte deilig marsipan! Vi anbefaler et besøk på Niederegger midt i byen for kaffe og marsipankake. Kom og bli med oss på en koselig førjulstur til denne trivelige byen ved Østersjøen.

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter tidlig fra Stavanger og kjører E39 og E18 frem til Oslo. Mulighet for påstigning underveis. Vi stopper for å strekke litt på kroppen og for å kunne få kjøpt en liten matbit. Fra Oslo reiser vi kl 16.30 med DFDS til København. Vi sjekker inn i våre utvendige dobbeltlugarer før vi møtes i restauranten for felles inkludert julebuffet. Etter det er kvelden til fri disposisjon.

Dag 2

Vi starter med deilig frokostbuffét om bord. Kl. 09.45 klapper skipet til kai  og vi kjører gjennom København og frem til Rødby. Her ferjer vi til Puttgarden i Tyskland. Turen går videre til Lübeck, vårt mål på reisen. Her bor vi på vårt meget gode sentrums hotell, Radisson Blu Senator som har 5 stjerner. Første kvelden har vi inkludert middag på hotellet før vi kan benytte tiden til å ta en tur ut på julemarkedet.

Dag 3

Vi har det ikke travelt i dag, og starter med en lang og god frokost på hotellet. Dagen i dag er viet Lübeck og julemarkedene. Lübecks gamleby befinner seg på Unescos verdensarvliste. Vi har hele dagen til å kose oss, shoppe litt og nyte livet med Glühwein, pepperkaker og deilig marsipan. En god Wienersnitzel er heller ikke å forakte når man er i Tyskland. Kvelden tilbringer vi gjerne på de stemningsfulle julemarkedene i byen. Det er ikke inkludert middag, det er opp til enhver om det er plass til mer etter dagens julekos.

Dag 4

Vi koser oss med frokosten, i dag har vi god tid. På avtalt tid setter vi oss i vår komfortable buss og kjører mot Flensburg. Vi fortsetter videre over grensen og snart etter er vi på vei nord gjennom Jylland – forbi kjente byer som Vejle, Aarhus og til Aalborg. Her ankommer vi på ettermiddagen, og da har vi god tid til å utforske hva Aalborg har å by på en november kveld. Vi rekker nok både shopping og en bedre middag på byen denne kvelden (ikke inkl.)

Dag 5

Vi spiser frokost og kjører deretter den korte veien til Hirtshals. Her må vi være ca kl 11.15. Kl 12.15 reiser Superspeed 1 nordover med oss om bord. Her er det mulig å forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen. Kl 15.30 klapper skipet til kai i Kristiansand og straks etter ilandstigning og tollklarering fortsetter vi øst- og vestover mot de respektive avstigningssteder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom: 1.290,-

Tillegg for enkeltlugar:  250,-

Buffet på hjemreise: 259,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag