5* hotell i Lübeck!

Lübeck
5* hotell i Lübeck!

Tyskland | Julemarked i Lübeck | Buss | Risdal Touring

KUN 6.470,- per pers.
ved påmelding før 1. september
Når
26.-30 november
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

En tur til Lübeck på julemarked vil vi kalle oppskriften på julestemning. Byen har mange koselige julemarkeder man kan besøke og vi bor på byens flotteste hotell; Radisson Blu Senator med hele 5*. Hotellet ligger perfekt til med gangavstand til alle julemarkeder i byen. Her finner vi flotte boder med kaker, glühwein og fremfor alt; marsipan! Ekte deilig marsipan! Vi anbefaler et besøk på Niederegger midt i byen for kaffe og marsipankake. Kom og bli med oss på en koselig førjulstur til denne trivelige byen ved Østersjøen.

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter tidlig fra Stavanger og kjører E39 og E18 frem til Oslo. Mulighet for påstigning underveis. Vi stopper for å strekke litt på kroppen og for å kunne få kjøpt en liten matbit. Fra Oslo reiser vi kl 16.30 med DFDS til København. Vi sjekker inn i våre utvendige dobbeltlugarer før vi møtes i restauranten for felles inkludert julebuffet. Etter det er kvelden til fri disposisjon.

Dag 2

Vi starter med deilig frokostbuffét om bord. Kl. 09.45 klapper skipet til kai  og vi kjører gjennom København og frem til Rødby. Her ferjer vi til Puttgarden i Tyskland. Turen går videre til Lübeck, vårt mål på reisen. Her bor vi på vårt meget gode sentrums hotell, Radisson Blu Senator som har 5 stjerner. Første kvelden har vi inkludert middag på hotellet før vi kan benytte tiden til å ta en tur ut på julemarkedet.

Dag 3

Vi har det ikke travelt i dag, og starter med en lang og god frokost på hotellet. Dagen i dag er viet Lübeck og julemarkedene. Lübecks gamleby befinner seg på Unescos verdensarvliste. Vi har hele dagen til å kose oss, shoppe litt og nyte livet med Glühwein, pepperkaker og deilig marsipan. En god Wienersnitzel er heller ikke å forakte når man er i Tyskland. Kvelden tilbringer vi gjerne på de stemningsfulle julemarkedene i byen. Det er ikke inkludert middag, det er opp til enhver om det er plass til mer etter dagens julekos.

Dag 4

Vi koser oss med frokosten, i dag har vi god tid. På avtalt tid setter vi oss i vår komfortable buss og kjører mot Flensburg. Vi fortsetter videre over grensen og snart etter er vi på vei nord gjennom Jylland – forbi kjente byer som Vejle, Aarhus og til Aalborg. Her ankommer vi på ettermiddagen, og da har vi god tid til å utforske hva Aalborg har å by på en november kveld. Vi rekker nok både shopping og en bedre middag på byen denne kvelden (ikke inkl.)

Dag 5

Vi spiser frokost og kjører deretter den korte veien til Hirtshals. Her må vi være ca kl 11.15. Kl 12.15 reiser Superspeed 1 nordover med oss om bord. Her er det mulig å forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen. Kl 15.30 klapper skipet til kai i Kristiansand og straks etter ilandstigning og tollklarering fortsetter vi øst- og vestover mot de respektive avstigningssteder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom: 1.290,-

Tillegg for enkeltlugar:  250,-

Buffet på hjemreise: 259,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag