Ikke flere ledige plasser!

Foto: Color Line
Ikke flere ledige plasser!

Tyskland | Kiel | Nyttårscruise | Risdal Touring

KUN 7.440,- per pers.
ved påmelding før 1. oktober
Når
30. desember - 2. januar
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Nyttårscruise til Kiel er en av våre mest populære turer! En stilfull og fantastisk opplevelse om bord på MS Color Magic. Vi seiler ut fra Oslo lille nyttårsaften og skipet ligger til kai i Kiel på selve nyttårsaften – dermed bor vi om bord 3 netter. Fred, ro og avslapning når man vil – og selskapelig feiring når man vil det. God mat og drikke, flott oppdekning og mange trivelige mennesker om bord. GOD TUR!

Tagger:, , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Stavanger/Sørlandet/Grenland – Oslo: Vi starter turen med påstigning på Stavanger Bystasjon kl 03.00 og kjører videre på E39/E18 til Oslo. Mulighet for påstigning underveis. Vi ankommer Oslo i god tid til avgang med MS Color Magic kl 14.00. Om bord hygger vi oss og har muligheten til å bli bedre kjent med de medreisende enn på en vanlig tur, vi skal jo være lenger sammen om bord. Om kvelden blir det 3 retters middag etter kjøkkensjefens valg, med tilhørende viner.

Dag 2

Ankomst Kiel – utflukt til Lübeck: Vi spiser deilig frokostbuffét om bord før vi ankommer til Kiel kl 10.00. De som ønsker det, kan bli med i land for utflukt til Lübeck. Her blir det tid til å se seg om i byen samt kose seg med lunsj på en av byens restauranter (ikke inkl.) før vi utpå ettermiddagen returnerer med bussen til Kiel og MS Color Magic.  Det blir tid til omkledning og vi gjør oss klar for galla og nyttårsoupé. Først Captains Cocktail (velkomstdrink), etterfulgt av 4-retters middag med viner inkludert og etterfølgende kaffe avec. Det blir servert musserende vin ved midnatt og det blir nattmat før det er på tide å begi seg til lugaren igjen.

 

Dag 3

Om bord på MS Color Magic – avgang kl 14.00 til Oslo: Det blir utover formiddagen servert nyttårsbrunch og kl 14.00 er det klart for avgang fra Kiel. Om kvelden står den store kveldsbuffèten dekket i buffètrestauranten, med drikke inkludert. Resten av kvelden er til fri disposisjon, men vi anbefaler selvsagt gjerne å oppsøke showet som fremføres i «Show Lounge» og ellers nyte kvelden i godt lag utover.

 

Dag 4

Oslo – Grenland/Sørlandet/Stavanger: Nok en deilig frokostbuffèt om bord, før vi kl 10.00 ankommer til Oslo igjen. Straks etter ilandstigning begir vi oss sørover E18. Først mot Drammen, så videre gjennom Vestfold til Telemark. Vi gjør stopp underveis, og beregner å være fremme i Kristiansand igjen omkring kl 15.30. De øvrige avstigningssteder i henhold til dette.

 

Annen informasjon

Tillegg for enkel lugar: 3* 1.290,-/4* 1.990,-

Utvendig 3-stjerners lugar: 990,- pr pers

Utvendig 4-stjerners lugar: 2.790,- pr pers(begrenset antall)

4* lugar serveres alle måltider i Oceania ala carte restaurant

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag