Shopping!

Shopping!

Sverige | Göteborg & Ullared | Busstur | Risdal Touring

KUN 3.550,- per pers.
ved påmelding før 15. januar
Når
13.-16. april
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Göteborg – Sveriges nest største by og vårt reisemål for en fin november tur i 2018! Vi tilbyr en 4 dagers tur, hvor vi bor 3 netter på ett og samme hotell – populært og kjærkomment hos mange av våre reisende. Den andre dagen av turen kjører vi de som ønsker det til shopping paradiset Ullared. Dagen etter er satt av til å kose seg i Göteborg. Vi reiser med Fjordline mellom Norge og Sverige. Velkommen til hygge og shopping!

Hotellet

Tagger:, , , , , , ,

Gøteborg og Ullared

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter ut fra de respektive påstigningstedene, fra Stavanger kl 06.00. Vi kjører E39 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Fra kristiansand kjører vi kl 10.30. Videre østover E18. Nye turdeltakere kommer på. Underveis gjør vi selvfølgelig også småstopp – og snart går nok praten livlig! Kl 15.20 har vi avgang med Fjordline til Strömstad, og om bord blir det anledning til å få kjøpt seg mat. Buffet om bord koster kr 199,- og kan bestilles ved påmelding til turen om ønskelig. Turen over ytre Oslofjord tar ca 2 ½ time og vi ankommer kl 17.50 til Strömstad. Straks etter tar vi fatt på kjøreturen sørover E6, frem forbi Uddevalla og Kungälv til Göteborg og vårt hotell, Quality hotel 11 hvor vi sjekker inn for overnatting 3 netter. Fra hotellet er det veldig greit å ta rutebåtene, også kalt Paddan inn til sentrum.

Dag 2

Frokosten står dekket på hotellet også denne dagen – og vi gir oss selv god tid på formiddagen.  Dagen i dag er til fri disposisjon i Gøteborg. En by som er uløselig knyttet til svensk industrihistorie, men som også har rike handels– og sjøfartstradisjoner. De som ønsker det kan bli med på en frivillig utflukt til Volvomuseet (inngang ikke inkl.).

Dag 3

Vi spiser frokostbuffét på hotellet før det er klart for enten eller ; frivillig utflukt til det store varehuset Gekås i Ullared eller tid på egenhånd  i storbyen Göteborg. Turen til Ullared tar knappe 1,5 timer, og vel nede blir det god tid til shopping. Mat er det også mulig å få seg på området. Her er noe av det som står på Gekås Ullared sine egne hjemmesider: Alt ved Gekås Ullared er stort. Meget stort. Varehuset ligger langt ute i en skog, nord for Falkenberg i Sør-Sverige, og ble grunnlagt allerede i 1963. Butikkarealet tilsvarer cirka seks fotballbaner. Nesten hver fjerde svenske handlet på Ullared i fjor. Ullared er rekordenes varehus. I fjor var det 4,8 millioner kunder som kom til Ullared for å shoppe. Rekorden for antall kunder på en dag ble satt tirsdag den 30. juli 2013, da 27.500 var på ellevill shopping i Ullared. Etter en utbytterik shoppingdag går turen tilbake til vårt hotell i Gøteborg.

Dag 4

Tidlig frokost og avreise fra Göteborg allerede kl 08.30. Vi kjører nordover E6 og kommer frem til Strömstad i god tid til ferjeavgang med Fjordlines MS Oslofjord kl 12.00 til Sandefjord. Buffet om bord koster kr 199,- og kan bestilles ved påmelding til turen om ønskelig. Vi ankommer Sandefjord allerede kl 14.30. Straks etter ilandstigning kjører vi opp til «sørlandske», E18, og følger denne i behagelig tempo frem gjennom Grenland til Sørlandet. Fra Kristiansand fortsetter turen langs E39 vestover mot Stavanger, med beregnet ankomst omkring kl 22.30. Avstigning etter hvert som vi kommer til de respektive hjemsteder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom kr 990,-

Buffet kan bestilles ved påmelding til turen og koster 199,- pr vei

UK flag | German flag