MS Color Magic

MS Color Magic

Fra Bergen | Vårcruise til Kiel | Buss | Cruise

Bli med oss på et deilig avbrekk fra hverdagen! Cruise med MS Color Magic ut  Oslofjorden til Kiel. En flott høstopplevelse. Vår påstigningsrute starter i Bergensområdet. Før cruiset blir det en hotellovernatting. På  turens andre dag stiger vi om bord i den flotte cruiseferjen til Color Line. Vi skal bo 2 netter om bord og har hele skipets underholdningstilbud å spille på for å kose oss. Restauranter, myldregate, pizzeria, barer, puber, svømmebasseng og spa. Slapp av og nyt tiden om bord. Se på folkelivet eller ta en shoppingrunde. I Kiel blir det anledning til å ta seg en rusletur i land.

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Søndag 21. april 2024

Bergen – Oslo området: Avreise fra Bergen busstasjon perrong P mandag kl 09.00. Videre fra Åsane terminal kl. 09.15. Fortsetter til Arna stasjon kl. 09.30 og videre over Viss og over fjellet til Gol. Vi gjør flere stopp underveis og et lengre stopp slik at det blir anledning til å skaffe seg en middag (ikke inkl.). Vi overnatter på et hotell i Oslo området.

 

Dag 2

Mandag 22. april 2024

Oslo – Kiel Cruise: Etter en behagelig hotellfrokost, setter vi oss på bussen og kjører til Hjortneskaia. Vi sjekker inn og  går om bord i MS Color Magic som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Det er mulig å forhåndsbestille buffet plasser, da samles vi til kveldsbuffet kl. 17.00. Gode og mette kan de som har bestilt gjøre seg klar til kveldens show kl. 20.30, her får vi også servert en flott velkomstdrink. Da er det bare å kose seg utover kvelden med show, dans og moro!

 

Dag 3

Tirsdag 23. april 2024

Opphold i Kiel:  Vi ankommer Kiel kl. 10.00. Etter frokost kan de som ønsker det gå i land og rusle litt i byens gater for å finne noen gode tilbud. Båten har avgang kl. 14.00. Om kvelden samles de som har bestilt buffet i Grand Buffet kl. 17.00. Kvelden kan  benyttes til det man måtte ønske av  skipets mange tilbud.

 

Dag 4

Onsdag 24. april 2024

Bergen – Oslo: Vi våkner under innseilingen til Oslo – og
nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Deretter fortsetter vi i vår behagelige turbuss hjemover mot mer hjemlige trakter. Utpå kvelden er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig og av-slappende vårtur!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 3.990,-

Pris per person ved påmelding innen                      15. februar 2024, deretter kr 4.500,-

Avreisedato: Søndag 21. april 2024

Retur: Onsdag 24. april 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfarne sjåfører

¨  Reiseleder

¨  1 x overnatting på hotell i delt dobbeltrom

¨  2 x overnattinger i dobbellugar

¨  3 x frokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 750,-

Tillegg for middagsbuffet utreise kr 389,-

Tillegg for middagsbuffet retur kr 389,-

Tillegg for plasser i Show Lounge kr 125,-

Tillegg for utvendig dobbellugar kr 1.300,- per lugar

Tillegg for utvendig enkellugar kr 980,- per lugar

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag