VÅRTUR!

VÅRTUR!

VÅRCRUISE TIL TALLINN | OLAV & BERIT

KUN 5.950,- per pers.
Når
22. - 25. april 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Flekkefjord/Kristiansand/Skjelsvik
Bestill

Mange av våre gjester reiser igjen – og igjen til Tallinn. Ikke så rart; de som har vært i byen og lagt sin elsk på den, forstår dette godt. Tallinn er en storby, men likevel trivelig og full av atmosfære. Her finnes hippe butikker, store kjøpesenter – men også de små idylliske smug og små gater. Du får Østersjøcruise tur/retur Stockholm – Tallinn med det flotte cruise skipet Baltic Queen. I Tallinn har vi bestilt guide som kan vise oss rundt. Gamlebyen i Tallinn er en attraksjon i seg selv. Det er kort gangavstand til det trivelige bymiljøet og alle byens butikker og opplevelser. På veien til Stockholm får vi en overnatting i Ärjäng. Kom og bli med!

Bor du vest for Flekkefjord og ønsker ekspressbuss og overnatting dagen i forkant, ta kontakt ved påmelding. (Medfører tillegg i prisen).

 

Tagger:, , , , , ,

Program dag for dag

DAG 1

Mandag 22. april 2024:

Flekkefjord/Sørlandet/Grenland – Horten – Moss – Karlstad, ca 565 km: Vi starter turen fra Flekkefjord og  kjører sørover E39 mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Også videre østover E18 gjennom Aust-Agder og Telemark blir det mulighet for påstigning. Vi kjører i behagelig tempo og gjør flere stopp underveis. Over grensen til Sverige stopper vi for middag (inkludert) og overnatting på Ärjäng   Hotell.

 

DAG 2

Tirsdag 23. april 2024:

Ärjäng – Stockholm, ca 410 km: Frokost på hotellet før det er klart for avreise og videre kjøring østover. Vi skal nå strake veien mot den svenske hovedstaden – Stockholm. Hvis det blir tid, kjører vi en liten sightseeing og får et lite inntrykk av denne flotte byen, før vi møter ved ferjeterminalen til Tallink Silja Line. Kl 17.30 har cruiseferjen  Baltic Queen avgang til Tallinn og vi har fått utlevert våre lugarer, før vi nyter den flotte utseilingen gjennom Stockholms skjærgård. Ønsker du buffet om bord, kan denne bestilles som tillegg for kr 455,- ved påmelding til tur. Resten av kvelden er det bare å nyte skipets underholdning, besøke SPA avdelingen eller gå på shopping i skipets tax-free butikk.

 

DAG 3

Onsdag 24. april 2024:

Ankomst til Tallinn: Vi spiser frokost i restauranten om bord, før vi kl 10.45 (lokal tid) ankommer til Tallinn. Straks etter ilandstigning,  møter vi vår lokalkjente guide som tar oss med på en rundtur i byen. Allerede på 1100-tallet lå det en viktig havn i Tallinn. Både dansker, tyskere og svensker har styrt landet i tidligere tider. Byen er Estlands hovedstad og en perle av en Europeisk by som oser av historie, kultur og skjønnhet! Med andre ord, her står opplevelser i kø så det er bare å glede seg. Når klokken nærmer seg 16.30 er det på tide å gå tilbake om bord. Skipet seiler ut fra Tallinn kl 18.00. Middagsbuffet om bord à kr 455,- per person, kan bestilles som tillegg ved påmelding til tur.

 

DAG 4

Torsdag 25. april 2024:

Tallinn –  Stockholm – Stavanger/Sørlandet/Grenland, Ca 995 km: Frokosten nyter vi om bord under innseilingen til Stockholm. Straks etter ankomst til den svenske hoved-staden kl 10.00, blir det tollklaring. Snart befinner vi oss igjen om bord i vår komfortable turbuss. I raskt driv følger vi gode, svenske veier – men vi har god tid til å være på tur denne dagen. På veien stopper vi for litt Svenskehandel før vi krysser grensen til Norge og tar Bastøfergen fra Moss. På vei hjemover blir det flere stopp for benstrekk og litt mat (ikke inkludert). På vei sørover, blir det å ta farvel med vårt reisefølge. Fra Kristiansand fortsetter reisen hjem hele veien vestover langs E39 til  Stavanger. Takk for hyggelig selskap!

 

TURPRIS

TURPRIS

4 dager kun kr 4.950,-

Pris per person i delt dobbeltrom/lugar ved påmelding før 15. februar 2024, deretter kr 5.950,-

Avreisedato: Mandag 22. april 2024

Retur: Torsdag 25. april 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  Velorientert reiseleder

¨  Ferge Horten – Moss tur/retur

¨  1 overnatting på hotell i Ärjäng

¨  1 kveldsbuffet på hotell i Ärjäng

¨  3 frokoster, hvorav to som buffet om bord på Baltic Queen.

¨  Cruise Stockholm – Tallinn t/r med Baltic Queen i delt innvendig dobbel lugar

¨  Lokalguide i Tallinn

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for utvendig lugar kr 200,- per person.

Tillegg buffet Baltic Queen: kr 455,- per person en vei.

Bor du vest for Flekkefjord og ønsker ekspressbuss og overnatting dagen i forkant, ta kontakt ved påmelding.

Enkeltromstillegg kr 900,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag