Bli med Åsetrallen til Voss - Få plasser ledig!

Bli med Åsetrallen til Voss - Få plasser ledig!

Voss | Norge | buss | Risdal Touring

KUN 7.590,- per pers.
Når
29. september - 3. oktober 2021
Antall dager
5
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Stavanger
Reisen er overstått!

Musikk, dans og flotte opplevelser!

Sammen med Åsetrallen vil vi gjerne få invitere  dere med på turen  som går til Voss og Park Hotel Vossevangen. Dette blir tur nr 55 for de spreke gutta. Vi skal få med oss både cider produksjon og smaking og en flott båttur på Nærøyfjorden fra Gudvangen til Flom. Og ikke minst dans med Åsetrallen 3 kvelder på Park Hotel Vossevangen. Vi passer på at både sikkerhet på veien og om bord i buss blir holdt etter forskriftene og alt av reinhold gjort etter forskriftene. Dette gjør at vi kan legge til rette for en hyggelig tur med gode opplevelser. Meld deg på nå  for å sikre deg plass. Påmelding uten forpliktelser frem til 1 mai 2021.

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Onsdag 22. september 2021: Telemarksporten – Kristiansand – Stavanger – Haugesund: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E18 og videre fra Kristiansand langs E39 til Stavanger. En buss starter på Evje og  har påstigning underveis ned til Kristiansand. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Tidlig kveld ankommer vi Haugesund og  Hotel Radisson Park Inn hvor sjekker inn for middag og overnatting.

Dag 2

Torsdag 23. september 2021: Etter en god frokost setter vi oss i bussen og kjører mot Voss. Turen går via Kinsarvik og over Hardangerbrua og til Ulvik. Vi skal besøke Lekved Gard og Syse Gard.( gruppen deles her) Vi får omvisning og cidersmaking og vi får også servert lunsj (inkl) Gårdene ligger innerst inne i Hardangerfjorden. De har lang tradisjon for fruktdyrking. De lager produkter både med og uten alkohol, eplesaft, sider og brennevin, – slike produkter har lang tradisjon i Hardanger. Etter smaking og lunsj går turen videre til Voss og Park hotel Vossevangen hvor vi sjekker inn for middag og overnatting 3 netter. Etter hvert møtes vi til middag og dans.

Dag 3

Fredag 24. september 2021: Vi koser oss med en god frokost og for de som ønsker det blir det  utflukt med båttur fra Gudvangen til Flåm på den flotte Nærøyfjorden. Båtturen tar ca 2 timer og vi får litt tid på egenhånd i Flåm før vi returnerer  til Voss. Pris båttur kr 490,- pr person og meldes på ved påmelding til turen. Om kvelden møtes vi igjen til middag og dans.

Dag 4

Lørdag 25. september 2021:  Dagen i dag er til fri disposisjon. Voss har et trivelig sentrum med mange muligheter for shopping. De som ønsker det kan ta gondolbanen  fra sentrum .Taubanen går fra en nedre terminal ved Voss jernbanestasjon 57 meter over havet, til en øvre terminal på toppen av fjellet Hanguren på cirka 820 meter. Gondolbanen har ni store vogner og kan frakte rundt tusen passasjerer i timen hver vei.  På toppstasjonen kan du også nyte eit måltid på Hangurstoppen Restaurant. Med sitteplasser til 450 personer er dette Voss sin største restaurant, og her får du både kalde og varme retter og drikkevarer, basert på lokale ingredienser og lokale leverandører.  Vi møtes igjen på kvelden til siste middag og dans på turen.

Dag 5

Søndag 26. september 2021:  Voss  – Haugesund – Stavanger – Kristiansand – Telemarksporten: Vi spiser nok en god frokost og pakker ut i bussen. Så er det på tide å ta farvel med Voss  og de som har stelt godt med oss de siste dagene. Turen går tilbake samme vei som vi kom, men det er helt nye opplevelser og synsinntrykk vi får med å reise andre veien, så det blir også i dag mye fin natur underveis mot Haugesund og deretter Stavanger. Så følger vi de kjente strekkene fra Stavanger langs E39 og fra Kristiansand videre til Telemarksporten langs E18. Når sjåføren sitter alene tilbake i bussen er turen slutt, og vi håper da at alle ser med fornøyelse tilbake på disse 5 dagene  sammen med gode venner  og Åsetrallen som takker for tur nr 55.

 

Tilleggsinformasjon

Avreisedato: Onsdag 22 september 2021
Retur: Søndag 26. september 2021
Turprisen inkluderer:
Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss
4 overnattinger på hotell
4 frokoster
4 middager
1 lunsj på Lekved Gård / Syse Gård
Cider smaking
Omvisning Lekve gård / Syse Gård
Dans med Åsetrallen

Alle veiavgifter og bompenger
Tillegg for enkeltrom 1250 ,-
Båttur Nærøyfjorden kr 490,- pr person
Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

Bilder til inspirasjon fra VisitNorway.com

UK flag | German flag