Opplev festforestillingen Waterloo i Oslo | 3 dager

Hjem » Reiser » Opplev festforestillingen Waterloo i Oslo | 3 dager

Gjør deg klar for tidenes ABBA-fest på Christiania Teater!

Høsten 2024 skal et stjernelag bestående av Inger Lise Rypdal, Ben Adams, Lisa Karlsnes, Atle Pettersen og Charlotte Brænna dele scene for å hylle ABBA med festforestillingen «Waterloo». Den verdenskjente danseren og koreografen Mona Berntsen har regi på det storslåtte musikalske showet.

2024 markerer femti år siden ABBA fikk sitt store gjennombrudd da de vant Eurovision Song Contest med låten «Waterloo». Bli med på feiringen av 50-årsjubileet til en av verdens mest populære popgrupper gjennom tidene!

På med glitter og boa med fjær – dette blir moro!

Psst..! Passer ikke denne helgen? Vi har satt opp flere turer til Waterloo i Oslo denne høsten! Datoene finner du på våre hjemmesider.

Reiseprogram

Dag 1

Fredag 27. september 2024

Stavanger – Sørlandet – Oslo: Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt meget sentrale hotell for turen – Comfort Hotel Karl Johan – hvor vi skal bo to netter.

Dag 2

Lørdag 28. september 2024

Opphold i Oslo: Vi spiser nydelig frokostbuffet på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Vårt sentrale hotell ligger perfekt til for å kunne utforske hovedstaden. Kl. 18.00 er det show-start for «Waterloo» på ærverdige Christiania Teater, og vi har sikret oss gode billetter i beste kategori. Vi
har felles avreise fra hotellet etter nærmere avtale.
Det er garderobe inkludert i billetten. Showet varer
90 minutter uten pause.

Dag 3

Søndag 29. september 2024

Oslo – Strømstad – Sandefjord – Sørlandet – Stavanger: En deilig frokost nytes før utsjekk og vi stiger om bord i vår komfortable buss. Vi kjører mot Strømstad hvor vi kl. 13.40 tar MS Color Hybrid over til Sandefjord. Det er mulighet for å bestille seg buffet om bord ved påmelding til turen – kr 299,- per person. Vel i land i Sandefjord kl. 16.10 kjører vi mot Sørlandet og vestover mot Stavanger, hvor siste avstigning er utpå kvelden.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.750,- per person ved bestilling innen 30. juni 2024, deretter kr 5.350,- per person.

Turprisen inkluderer:

  • Dyktig sjåfør og helturist buss
  • Reisevert
  • Billett til forestillingen
  • 2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom
  • 2 frokoster
  • Overfart Strømstad – Sandefjord
  • Alle veiavgifter og bompenger

Enkelttomstillegg kr 1.100,-
Buffet på overfart med Color Line kr 299,- per person.

NB! Vi har flere turer til hovedstaden den helgen, til ulike forestillinger. Visst ønskelig kan billetter til Jahn Teigen Hyllestkonsert på fredagen kjøpes i tillegg.

Transport og hjemreise 

Kommer du vestfra og ønsker en ekstra natt på vei hjem? Vi har pakkepris for hotellovernatting i Kristiansand og buss vestover dagen etter med konkurrenten.no. Ta kontakt for pris!

Ønsker du ikke retur via Strømstad – Sandefjord? Vi kan booke deg inn på en av våre avganger med konkurrenten.no fra Oslo! Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
27. – 29. september 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Vestfold og Telemark

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.