Med Olav og Berit!

Skiskyting
Med Olav og Berit!

Skiskyting | Ruhpolding | Buss | Risdal Touring

KUN 9.290,- per pers.
ved påmelding før 15. oktober
Når
14.-21. januar 2020
Antall dager
8
Avreise fra
Brokelandsheia/Stavanger/Kristiansand
Reisen er overstått!

Dette er en tur Berit og Olav har hatt lyst til å kjøre lenge og endelig har vi fått lagt opp en flott tur som de ønsker å dele med riktig mange av dere som har interesse for flott idrett generelt og skiskyting spesielt. Hele 3 dager samt deler av søndagen får vi med oss det som skjer på arenaen. Vi bor på et godt hotell i Piding, Berchtesgadener Land som går for å være «Perle der Alpen», nær grensen til Østerrike. Vi gleder oss til å se våre gode norske atleter i sving både i sporet og på standplass, og håper selvfølgelig på norske medaljer og helst fra hjemlige trakter! Begrenset med plasser så meld deg på raskt for å sikre deg plass. Vi kjører fra Stavanger i vest og Telemarksporten i øst, samt fra Osedalen og Birkeland.

Tagger:, , , , , , , ,

Turen dag for dag

Dag 1

Tirsdag 14. januar 2020:

Brokelandsheia/Stavanger – Sørlandet – Hirtshals – Hannover, ca 670 km fra Hirtshals: Vi starter opp fra vest i Stavanger kl. 03:00 og fra øst på Brokelandsheia kl. 05.10. Vi henter opp langs veien og må være i Kristiansand kl. 07.00 for avgang med MS Superspeed 1 kl. 08.00. Frokostbuffet kan kjøpes ved bestilling av turen. Vel ankommet Hirtshals setter vi oss i vår komfortable buss og begynner en spennende tur nedover i Europa. Første dag bringer oss til området rundt Hannover hvor vi overnatter på et av våre gode samarbeidshoteller. Middag spiser vi underveis denne dagen (ikke inkl.).

Dag 2

Onsdag 15. januar 2020:

Hannover – Ruhpolding, ca 760 km: Deilig, tysk frokostbuffét før vi må tidlig i gang for å nå fram mot turens mål – området rundt Ruhpolding skiarena, skiskytingens Mekka. Underveis stopper vi med behagelige mellomrom og vi finner også greie plasser både for å kjøpe seg lunsj og middag for de som ønsker dette underveis. Syd for München svinger vi vestover og utpå kvelden tar vi inn på vårt hotell her nede, Styles Hotel i Piding, helt på grensen mot Østerrike.  Se mer om hotellet på www.styles-hotel-piding.de/

Dag 3-5

Torsdag 16. januar – Lørdag 18. januar 2020:

I Ruhpolding: Nå har vi 3 deilige dager til disposisjon i Berchtesgadener Land som også blir kalt «Perle der Alpen» og forhåpentligvis kan vi glede oss til mange flotte prestasjoner i løypa og på standplass i Ruhpolding! Vi gleder oss til å se de norske stjernene i aksjon her nede. Skiskyting er kanskje noe av det mest spennende innen skisport. Vi har inkludert frokost på hotellet hver dag. Ellers er det mye god mat og drikke å få kjøpt på arenaen og ellers i området. Hotellet ligger ca 35 km fra arenaen og vi kjører til og fra med vår buss både morgen og kveld. Det blir så mye å oppleve og mulighetene er mange for å finne seg noe godt å spise utover dagene og kveldene. Vi er her jo for å få med oss det som skjer på arenaen. Vi har forskjellige kategorier av billetter, i løypa og på tribune alle disse dager, også lørdag 18. januar (se pris på billetter i egen rubrikk). Dette blir dager med mye moro og god idrett! Billettene må bestilles ved påmelding til turen.

Dag 6

Søndag 19. januar 2020:

Ruhpolding – Nürnberg, ca 300 km: Frokost på hotellet før det er på tide å ta farvel med vårt vertskap for denne gang.  Vi pakker ut i bussen, men opplevelsene er slett ikke slutt med dette – vi skal få med oss løpet i dag på arenaen. Etter det spennende løpet setter vi oss i vår komfortable turbuss som er god og varm. Deretter kjører vi videre til Nürnberg for overnatting.

Dag 7

Mandag 20. januar 2020:

Nürnberg – Hamburg området, ca 610 km: En god start på dagen; en deilig frokost! Så er det klart for neste etappe av hjemreisen. I dag får vi se mye av Tyskland, og vi vil oppleve et variert og vekslende landskap. Fra åser og høydedrag i sør, til enda mer kupert når vi kommer lenger nord. Herfra flater landskapet ut over Lüneburger Heide vi kjører til området rundt Hamburg hvor vi overnatter. Middag spiser vi underveis (ikke inkl.).

Dag 8

Tirsdag 21. januar 2020:

Hamburg området – Hirtshals – Kristiansand – Stavanger/Brokelandsheia, ca 515 km til Hirtshals: Vi spiser nok en deilig frokost sammen – før vi lar sjåføren styre bussen stødig ut på motorveien igjen. Etter en stopp for litt handel på grensen kjører vi inn i Danmark. Forbi kjente byer som Vejle, Århus og Aalborg. Omkring kl 19.45 er vi i Hirtshals og vi stiger om bord i MS Superspeed 1 som allerede kl 20.45 er klar til å kaste loss. Turen over Skagerrak går raskt og allerede ved midnatt klapper vi til kai i Kristiansand. Straks etter ilandstigning og toll klarering fortsetter vi mot de respektive avstigningssteder hvor turen avsluttes. Det er mulig å bestille buffet på ferja ved påmelding.

 

Billettkategorier med priser:

Ståplass i løypa kr 1.150,- for alle dager som beskrevet

Ståplass tribune kr 1.890,- for alle dager som beskrevet

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss

¨  Olav og Berit som sjåfør og reiseleder

¨  7 hotellovernattinger

¨  7 frokoster

¨  Color Line t/r Kristiansand-Hirtshals

¨  Buss til og fra arenaen

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.790,-

Buffet utreise: kr 169,-

Buffet retur: kr 299,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag