NYHET!

NYHET!

VÅR VED OSLOFJORDEN | ÅSGÅRDSTRAND | RISDAL TOURING

KUN 4.900,- per pers.
Når
13. - 15. mai 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Brokelandsheia
Bestill

Bli med en et innholdsrikt avbrekk! Vi har satt opp en flott korttur til den den idylliske lille byen Åsgårdstrand, lokalisert ved bredden til Oslofjorden. Den lille byen er kjent som et av de fineste stedene i Norge på vår/sommeren. Det er også her mange kjente kunstnere kom for å få inspirasjons, deriblant Edward Munch. Det blir anledning til å besøke Munch huset på tirsdagen, samt en utflukt til Tønsberg med reiseleder. På tirsdagskvelden mulighet for omvisning og 3 retters middag på Midtåsen – Anders Jahres praktvilla. Hva kan vel bli bedre enn dette får å få et avbrekk fra hverdagen?

 

Tagger:, , , , ,

Turprogram dag for dag

DAG 1

Mandag 13. mai 2024

Stavanger – Kristiansand – Åsgårdstrand, ca 460 km: Vi starter turen fra Stavanger bussterminal kl. 09.00. I behagelig tempo kjører vi langs E39 til Kristiansand, og videre på E18 til Åsgårdstrand. Det er mulighet med påstigning langs ruten. Utpå ettermiddagen ankommer vi Grand Hotel Åsgårdstrand. Hotellet har en unik beliggenhet i hjertet av Åsgårdstrand. Her sjekker vi inn for 2 netter. Om kvelden samles vi til felles middag i hotellets à la carte restaurant med en flott utsikt over havnen. Resten av kvelden benyttes i det gode selskapet.

 

DAG 2

Tirsdag 14. mai 2024

Opphold i Åsgårdstrand: Etter en god frokost og rolig morgen på hotellet blir det anledning til å bli med på dagens utflukt. Vi starter med Munch huset. Det er kjent som kunstnerhjemmet til maleren Edvard Munch som bodde her i lange perioder og hvor han malte noen av sine mest kjente bilder. I atelieret i hagen plantet han frukt, bær og grønnsaker. I 2013 ble eiendommen fredet av Riksantikvaren. Her får vi en hyggelig omvisning av huset guider. Etter dette går turen til Tønsberg. Området er verdenskjent for vikingkulturen og dette benytter byen i sin markedsføring. Vi får litt egentid til lunsj (ikke inkl.), deretter blir det anledning til en tur ut til «verdens ende». Vi returnerer  tilbake til Åsgårdstrand senere på dagen. Det blir vanlig middag på hotellet. Men for de som ønsker så blir det mulighet til å melde seg på et fullt opplegg med 3-retters middag og omvisning i det historiske villaen til Anders Jahre, som nå er et hotell. (Denne middagen erstatter da den «vanlige middagen» ved hotellet). 

 

DAG 3

Onsdag 15. mai 2024

Åsgårdstrand – Kristiansand – Stavanger, ca 460 km: Når vi har spist frokost sjekker vi ut fra rommet og setter bagasjen i turbussen. Turbussen tar oss med i behagelig tempo vestover til de respektive avstigningsstedene.

 

Turprisen inkluderer

TURPRIS

3 dager kun kr 4.200,- pris ved påmelding innen 15. februar, deretter kr 4.900,- pris per person i delt dobbeltrom

Avreisedato: Mandag 13. mai 2024

Retur: Onsdag 15. mai 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Moderne turbuss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  2 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  2 middager

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 750,- per rom
Tillegg for Munch vandring kr 250,- per person

Tillegg for omvisning og 3-retters middag på Midtåsen kr 850,- per person

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag