FRA BERGEN | FLOR & FJÆRE | NORGE | RISDAL TOURING

KUN 4.200,- per pers.
Pris ved bestilling innen 15. april 2024
Når
20. - 21. juni 2024
Antall dager
2
Avreise fra
Bergen/Åsane
Bestill

POPULÆRT TURMÅL!

Få hager i Norge imponerer så mye som den på Sør-Hidle utenfor Stavanger. Flor & Fjære er en opplevelse utenom det vanlige. Øyen har et klima som tillater planter som vi normal må langt, langt sør for å finne. Opplevelsen starter med at vi blir tatt imot ved kaien og blir tatt imot av et vidunderlig vertskap som tar oss med på en guidet omvisning i hagen. Det blir også tid til å bevege seg rundt på egenhånd blant de mange blomstene. Det hele toppes med en god middag. På reisen overnatter vi i Haugesund sentrum på Thon Hotel Saga. Bli med på en hyggelig sommer opplevelse!

 

VELKOMMEN!

 

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 20. juni 2024

Bergen – Haugesund: Avreise fra Bergen Busstasjon perrong P kl. 08.45. Videre fra Åsane Terminal kl. 09.00. Fortsetter til Arna – gjennom Samnanger til Eikelandsosen – Hålandsdalen – Mundheim – Gjermundshamn og ferge til Årsnes. Videre til Løfallstrand – Rosendal der vi tar et stopp på ca. 2 timer. Turen fortsetter gjennom vakre Kvinnheradsbygder til Ranavik på Halsnøy og ferge til Skjersholmane. Videre på E 39 gjennom Sveio til Haugesund der vi sjekker inn på Thon Hotel Saga i sentrum av byen. Her er det ikke inkludert middag, men det er mulig å bestille middag på hotellet ved påmelding til reisen. Dette koster 350,- per person, og blir servert kl 19.00.

 

Dag 2

Fredag 21. juni 2024

Haugesund – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Bergen: Vi spiser en deilig frokost på hotellet. På avtalt tidspunkt sjekker vi ut og finner våre plasser i turbussen. Kl 11.00 går passasjerbåten fra Østhusvik som tar oss ut til øya Sør-Hidle der  blomster-eventyret ”Flor & Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middag før vi returnerer med båt til Østhusvik ca kl 15.30. Tilbake i Østhusvik, kjører vi så straks ut av byen og begir oss på hjemvei.

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

2 dager kun kr 4.200,-

Pris per person ved påmelding innen 15. april 2024, deretter kr 4.600,-

Avreisedato: Torsdag 20. juni 2024

Retur: Fredag 21. juni 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør

¨  1 overnatting i dobbeltrom

¨  1 frokost ved hotellet

¨  1 middag på Flor &Fjære

¨  Båt tur/retur Sør-Hidle

¨  Omvisning på Flor & Fjære

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 395,-

Tillegg for middag ved hotellet kr 350,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Historien om Flor & Fjære

Historien om Flor og Fjære:

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag