Fulltegnet - venteliste mulig!

Fulltegnet - venteliste mulig!

17 MAI | CRUISE MED COLOR FANTASY | RISDAL TOURING

KUN 3.440,- per pers.
Ved påmeldingen innen 15. februar 2023
Når
17. - 19. mai 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark/Grenland
Reisen er overstått!
  1. mai er for oss nordmenn preget av tradisjoner og festligheter. Vi presenter muligheten til å bli med på en annerledes 17 mai feiring enn vanlig. Med et eget tilrettelagt mini cruise til Kiel. Turen starter i Kristiansand med vår ekspressbuss Konkurrenten.no. Vi seiler med MS Color Fantasy, med god mat og underholdning. Her kan man nyte en rolig eller mer festlig 17 mai, alt etter eget ønske. Oslofjorden pleier å være full av alle slags fritidsbåter på 17. mai. Her kan man stå på dekk og vinke til alle de passerende båtene. På kvelden rigger vi oss i Show Lounge for underholdning og hygge. Bli med oss på en uforglemmelig 17. mai feiring.

 

Video fra 18. mai 2022 der Color Line inviterer til båtkortesje 17. mai 2022

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

DAG 1

Onsdag 17. mai 2023

Oslo – Kiel Cruise: Turen starter fra Kristiansand med       avreise kl 07.00. Vi har forhåndsreservert plasser om bord i vår ekspressbuss – konkurrenten.no på denne turen. Det er mulighet for påstigninger underveis. Gi beskjed ved         påmelding hvor det passer best for deg å stige på bussen. Konkurrenten.no kjører oppom Color Line-terminalen på Hjortneskaia. Vi sjekker inn og finner våre komfortable     innvendige dobbelt-lugarer.. Det blir god 17. mai stemning om bord med servert middag i Oceanic a la carte. På kvelden er det show i Show Lounge hvor vi har reservert bord og 1 Showdrink til våre gjester.

 

 

 

DAG 2

Torsdag 18. mai 2023

Kiel: Vi ankommer Kiel kl. 10.00. Etter frokost kan de som ønsker det gå i land og rusle litt i byens gater for å finne noen gode tilbud. Båten har avgang kl. 14.00. Om kvelden samles vi til en flott buffet i Grand Buffet. Kvelden kan     benyttes til det man måtte ønske av  skipets mange tilbud.

 

 

 

DAG 3

Fredag 19. mai 2023

Oslo – Sørlandet/ Kristiansand: Etter en god natts søvn om bord nyter vi nok en god frokost på turen. Mette og for-nøyde er det ilandstigning i Oslo straks etter kl 10.00. Vel gjennom terminalbygget er det avreise med konkurrenten.no  kl 11.13. Også her forhåndsreserverte plasser for våre gjester. Vi takker for turen og ønsker dere vel hjem.

 

 

 

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 2.990 per person

Pris ved påmelding innen 15. februar, deretter kr 3.440,- per person

Avreisedato: Onsdag 17.  mai 2023

Retur: Fredag 19. mai 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Reiseleder

¨  Konkurrenten Kristiansand – Oslo t/r

¨  2 overnattinger i delt dobbeltlugar

¨  2 frokoster

¨  3 middager, derav 1 om bord som buffér med varme og kalde retter i resturant «Grand Buffét» og 1 to-retters cruise meny i resturant «Oceanic» om bord

¨  1 reservert plass i Show Lounge inkludert 1 glass musserende vin

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 300,-

Tillegg for utvendig lugar kr 600,- per person

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag